Ruilen en Retourneren

Retourneren

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
  • U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,25 per brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. .
  • Na ontvangst van het geretourneerde product zullen wij het bedrag binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@fourniturenkraam.nl  
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten zoals lint, band en koord die u in deze webwinkel koopt, worden op maat geknipt volgens de specificaties die u opgeeft. Omdat deze producten specifiek voor u worden gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Ruilen

  • Indien u een product wilt ruilen, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen. U kunt dit doen door contact op te nemen met onze klantenservice.
  • Het product dient in originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
  • De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening, tenzij het gaat om een defect of verkeerd geleverd product.
  • Na ontvangst van het geretourneerde product zullen wij het nieuwe product binnen 14 dagen naar u verzenden.

Let op: Uitzonderingen op het retourrecht zijn voor producten die op maat zijn gemaakt of afgeknipt.

Wij hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop, maar mocht u toch nog vragen hebben over ons retourbeleid of het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.