Bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De verzendkosten zijn €4,25 per (brievenbus) pakje. 

Indien het product direct leverbaar is, gelden de volgende levertijden:

Besteld op:   Bezorgd op:
maandag (voor 18 uur) dinsdag
dinsdag (voor 18 uur) woensdag
woensdag (voor 18 uur) donderdag
donderdag (voor 18 uur) vrijdag
vrijdag (voor 18 uur) zaterdag
zaterdag   dinsdag
zondag   dinsdag

Bij Fourniturenkraam.nl streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom willen we u graag informeren over onze verzendmethoden en levertijden.

Onze pakketjes worden verzonden via PostNL, zowel de standaard pakketten als de brievenbuspakketjes. Pakketen die niet door de brievenbus passen versturen wij ook met PostNLZodra we uw bestelling ontvangen, streven we ernaar om deze dezelfde dag nog te versturen. In de meeste gevallen kunt u uw pakketje al de volgende dag bij u thuis verwachten. Onze levertijd is doorgaans 1-2 dagen, zodat u snel kunt genieten van uw bestelling.

We begrijpen dat het belangrijk voor u is om op de hoogte te blijven van de verzendstatus van uw bestelling. Wanneer we uw bestelling als brievenbuspakje versturen, ontvangt u een track en trace-code. We willen u er echter op wijzen dat de informatie van deze track en trace beperkt kan zijn. Dit komt doordat brievenbuspakketjes vaak geen uitgebreide trackingmogelijkheden bieden. Mocht het product niet in een brievenbuspakje passen of als de waarde te hoog is, versturen wij het als een standaard pakketje met een volwaardige track en trace-code.

Bovendien bieden wij gratis verzending aan voor bestellingen boven de €50. We willen het voor u gemakkelijk maken om te profiteren van onze producten en service.

We hopen dat u tevreden zult zijn met de bezorging van uw bestelling en dat u er snel van kunt genieten. Als u nog vragen heeft over onze bezorgingsmogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Bedankt voor uw vertrouwen in De Fourniturenkraam.nl. We waarderen uw bestelling en kijken ernaar uit om u een uitstekende ervaring te bieden.