Minimum Orderbedrag

Bij Fourniturenkraam.nl streven we ernaar om uitzonderlijke producten aan te bieden. Om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen, hebben we een minimale orderwaarde van €5 ingevoerd. Graag lichten we toe waarom deze maatregel noodzakelijk is.

  1. Rendabiliteit van kleine orders: We hebben geconstateerd dat zeer kleine orders financieel niet haalbaar zijn voor ons bedrijf. Het verwerken van deze orders kost ons vaak meer dan de inkomsten die ze genereren. Dit komt doordat de kosten voor verpakking, verwerking, verzending en ondersteuning gelijk blijven, ongeacht de grootte van de bestelling.

  2. Kosten van betaalsystemen: Voor elke transactie die we verwerken, betalen we een vergoeding aan de betaaldienstverleners. Bij kleinere transacties vormen deze kosten een significant deel van de transactiewaarde, wat ons soms zelfs in een verliespositie brengt.

  3. Duurzaamheid en efficiëntie: Door een minimum orderbedrag in te stellen, moedigen we grotere en efficiëntere bestellingen aan. Dit helpt niet alleen om onze bedrijfskosten te verlagen, maar het vermindert ook de milieu-impact door de hoeveelheid verpakkingsmateriaal en transportbewegingen te verminderen.

Wij begrijpen dat dit beleid een aanpassing kan zijn voor sommige van onze klanten. Echter, deze stap is essentieel om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening op lange termijn te waarborgen. We waarderen uw begrip en blijvende steun enorm.

Voor vragen of opmerkingen staan wij altijd open. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.